Inici / Projectes / Projectes destacats / ETT Comenius (European Tales and Treasures)
.

ETT Comenius (European Tales and Treasures)

12 
set. 
2014  |  
 

 

ETT logo

ETT Comenius (European Tales and Treasures) és un projecte eTwinning-Comenius entre sis països sobre temàtica de contes i llegendes populars. El projecte està dirigit a alumnes de 12-16 anys, i presenta una orientació interdisciplinària (Llengües Estrangeres, i a més aspectes propis d’Història de la Cultura, Llengua i Literatura, Comunicació Audiovisual)

 

 

Cada país comparteix una de les seves llegendes populars perquè els seus homòlegs les representin utilitzant diferents formats de còmic, pòster, presentacions en PowerPoint i Shoebox, manualitats realitzades pels alumnes, representacions teatrals. Tots aquests materials són intercanviats i es van allotjant al TwinSpace. A més, creen un himne comú del projecte que inclou les històries redactades pels centres socis i un apartat de receptes conjuntes. Se serveixen d’un cofre simbòlic que viatja de país en país amb documentació de cada país.

El desenvolupament del projecte ha contribuït a fomentar les competències bàsiques de l’alumnat i n’ha incrementat la motivació i interès per conèixer altres cultures i valorar el treball en equip.

 

 

 

És destacable l’apartat d’avaluació en el qual s’ha involucrat no només els alumnes sinó també els pares dels alumnes participants. El projecte ha servit per potenciar la dimensió europea al centre com a resultat de la tasca de recerca i intercanvi de llegendes entre els centres socis. El projecte també ha contribuït a la millora de les competències bàsiques en l’alumnat.

 

 

 

Font de les imatges: Projecte European Tales and Treasures

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar