Inici / Projectes / Projectes destacats / Un, dos, tres... On tourne!
.

Un, dos, tres... On tourne!

10 
des. 
2014  |  
 

 

undostreson tourne

 “Un, dos, tres… On tourne!” és un projecte eTwinning en el qual han participat l’IES Itaca (Tomares, Andalusia) i el Col·legi Voltaire (Saint-Florent-sur-Cher, França) en el qual els alumnes es converteixen en actius reporters de diversos programes de TV.

 

 

 

 

 

 

El projecte destaca per una bona organització i planificació inicial per part de les dues docents coordinadores, que han procurat en tot moment un repartiment equitatiu de tasques entre els alumnes participants. La metodologia afavoreix l’autonomia dels alumnes i la seva creativitat. L’alumne es converteix així en protagonista del desenvolupament del projecte, participant activament en tasques d’investigació, intercanvi, comparació d’informació i autoavaluació de resultats.

 

Des de l’SNA eTwinnning felicitem els docents i alumnes participants, per un projecte col·laboratiu i creatiu que promou el treball en equip i el respecte per la diversitat sociocultural i lingüística.

 

Font de les imatges: TwinSpace del projecte.

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar