Inici / Projectes / Projectes destacats / So Far, So Near, una atractiva comunicació
.

So Far, So Near, una atractiva comunicació

05 
jul. 
2010  |  

Títol: So Far, So Near

Estapa educativa: educació secundària obligatòria

Assignatura: Llengua Estrangera (Anglès)

L'estupenda comunicació establerta entre els professors polonesos i navarresos implicats en aquest projecte, ha permès aconseguir resultats variats i molt vistosos. L'objectiu inicial d'aconseguir una autèntica pràctica de la llengua estrangera, combinat amb la utilització de diverses eines TIC, ho han aconseguit amb escreix.


fotografia_sofar_sonear

Les activitats proposades en aquest projecte no són molt diferents a les que es fan habitualment en la matèria d'anglès, però sí que ho és la metodologia utilitzada per a dur-les a terme. Així, amb temes com el Nadal, la música, el menjar, el cinema, ells mateixos, etc., han mantingut una autèntica comunicació amb els seus socis. Els alumnes han reflexionat sobre cadascun d'ells, però també sobre les característiques que aporten diferents eines TIC i així poder treballar aquests amb els seus companys europeus d'una manera més atractiva. Com a conseqüència de l'alta motivació dels estudiants cap a aquest treball, ells mateixos han proposat noves tasques de col·laboració amb els seus companys, com la creació d'un minidiccionari.

Entre les activitats destaca el concurs de fotografia, a través del qual tots dos centres han compartit la seva cultura. El resultat del concurs és d'una qualitat tan bona com si l’haguessin fet professionals.

En la presentació següent pots ampliar informació sobre aquest projecte, explicada pels mateixos alumnes:També pots visitar-ne el TwinSpace i el Blog del professor, José Javier Baile.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar