Inici / Idees / Eines TIC / Converteix els teus documents en presentacions atractives amb Issuu i Scribd
.

Converteix els teus documents en presentacions atractives amb Issuu i Scribd

12 
març 
2010  |  

Ambdues consisteixen en aplicacions Web 2.0 que converteixen ràpidament i fàcilment un arxiu en un document web. Mentre Scribd transforma gairebé qualsevol arxiu (Word, Excel, PowerPoint, PDF, etc.) per poder mostrar-lo i compartir-lo en la web, Issuu converteix un document PDF en un flash que es visualitza amb gran qualitat i permet llegir-lo com si es tractés d'una revista.   

Isuu_logo


Els alumnes de 4t d'ESO de l'IES Marina Cebrián, juntament amb companys de diversos centres europeus, van recórrer a l'eina Scribd per publicar el periòdic "EU-topical", integrat en el projecte Into news! D'aquesta manera van aconseguir editar diversos números, en cadascun dels quals els estudiants van col·laborar en el tractament i publicació de diferents temes.

   

D'altra banda, l'ús de l'aplicació Issuu apareix exemplificat en el projecte EU online magazine en el qual van participar 14 centres de diferents països, entre aquests el Col·legi Rural Agrupat d'Aragó. En aquest cas es va optar per comparar alguns aspectes culturals (Nadal, símbols nacionals, Setmana Santa, etc.) dels països socis en diverses edicions fetes amb aquesta eina.

 

És important tenir en compte que l'aplicació Issuu té una limitació de 100 Mb o 500 pàgines per arxiu.

A les pàgines web oficials de cadascuna d'aquestes pots ampliar el teu coneixement sobre aquestes eines TIC:

Scribd

Issuu

Ambdues tenen tutorials propis per a fer-ne més fàcil l’ús. Des d'aquí pots accedir directament al tutorial de Scribd i al d'Issu.

 

 


 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar