Booky's books for you

10 
gen. 
2014  |  
 

 

header bookys booksBooky’s Books for you és un projecte d'animació a la lectura per a alumnes de Primària de 10 a 12 anys. El projecte està coordinat per la docent Maite Elejalde (CEP Virgen de la Guía, Portugalete) i la seva sòcia polonesa Anna Żywica (Szkoła Podstawowa nr 30 im. Marii Zientary-Malewskiej).

 

 

 

 

Booky’s Books for you persegueix el desenvolupament de competències lingüístiques i el foment del treball col·laboratiu en línia. Despertar en l'alumnat l'interès pel seu propi procés d'aprenentatge, per descobrir altres realitats de l'àmbit europeu i desenvolupar plenament les seves capacitats creatives, el pensament crític i l'ús de mitjans digitals com a suport per a la comunicació i presentació de materials.

 infografía Bookys Books


En una primera fase del projecte, els docents participants han buscat diferències i similituds entre els continguts curriculars de llengües estrangeres per als diferents nivells educatius que participen en el projecte. Amb aquest objectiu, han fet ús de l'eina Mindomo per a la creació de mapes conceptuals:


mindomo booky books

 
Els alumnes  han anat endevinant les seves identitats a partir de l'associació d'arxius de so i les fotos de grup trameses per cada centre soci. Preparen els primers exemplars de Booky’s books, una col·lecció il·lustrada pels mateixos alumnes de primer i segon cicle i per a ells mateixos en format de llibre electrònic que descriu i presenta els continguts curriculars en llengua estrangera d'una manera lúdica.

 


Incloem un vídeo presentació en el qual veiem el procés de treball d'il·lustració dels llibres en el qual els alumnes utilitzen l'eina Draw It Live mentre segueixen per videoconferència els seus socis de projecte.

 


Cada soci prepara amb l'eina Answer Garden el vocabulari que formarà part del llibre desenvolupat pel soci.

answer garden bookys
I el soci reacciona elaborant el llibre amb aquest corpus de paraules fent servir un atractiu format audiovisual. 


 

alumnos bookys books

Els llibres elaborats pels socis serveixen com a suport d'aprenentatge per als mateixos companys de projecte.

 

 

 

 

 

 

Finalment, tots els materials desenvolupats es van allotjant a la xarxa social Pinterest (http://www.pinterest.com/bookysbooks/bookys-books-for-you/) per a la seva difusió i consulta.

pinterestbookys
Entre les pròximes activitats previstes en el projecte destaquen el desenvolupament de dos futurs còmics (grup nacional d'alumnes, grup d'alumnes de nacionalitat mixta) així com el desenvolupament d'una obra de teatre amb l'alumnat de 5è i 6è. Des del Servei Nacional de Suport eTwinning felicitem els professors participants pel foment de l'aprenentatge entre iguals, pel desvetllament de l'interès pel treball en col·laboració i la presentació de continguts curriculars en un format atractiu per a l'alumne. Felicitem també els alumnes del projecte perquè continuïn avançant i participant de forma activa i lúdica en el seu propi aprenentatge. 

 

Font imatges: Imatges del TwinSpace del Projecte Booky's Books. Imatge de capçalera realitzada per a l'SNA eTwinning per Miguel García Bermejo.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar