Inici / Idees / Perles / Story Between Pictures
.

Story Between Pictures

30 
set. 
2014  |  
 

 

story between pictures headerStory Between Pictures és un projecte eTwinning adreçat a alumnat de Primària de 9 a 11 anys en què participen centres escolars d’Espanya, el Regne Unit, Ucraïna i Turquia.

 

 

 

 

 

 

 

La idea principal és la creació d’un llibre electrònic en el qual els alumnes plasmen els seus descobriments sobre l’obra pictòrica de 5 artistes de reconegut prestigi dels diferents països participants i realitzen un relat de ficció en col·laboració.

El projecte té una orientació interdisciplinària amb una participació activa de les àrees de Llengües Estrangeres, Música, Plàstica, Teatre, Coneixement del Mitjà i Informàtica. A través d’enregistraments en vídeo, presentacions i videoconferències, es practica l’ús d’una llengua estrangera i s’intercanvien aspectes socioculturals amb la resta dels socis.

El projecte presenta eines senzilles però utilitzades de forma eficient. Entre altres, Prezi, Slideshare, Powerpoint, Smilebox, PowToon, Youtube, Vokis, Vimeo Satisfaction per a les presentacions i Surveymonkey i Padlet per a les avaluacions finals.

Els alumnes, després de les orientacions inicials, han estat els encarregats de buscar la informació a Internet sobre els artistes seleccionats, s’han presentat als seus companys socis mitjançant Vokis , han intercanviat el resultat de la seva investigació mitjançant vídeos, imaginatius relats i presentacions i alhora han comentat en blog i fòrum del TwinSpace les seves valoracions de la tasca de la resta de socis.

Sens dubte, un projecte equilibrat que ha servit per fomentar la dimensió europea dels centres participants, el treball en col•laboració i les competències bàsiques dels alumnes.

 

Font de les imatges: TwinSpace del projecte Story between pictures.

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar