Inici / Formació / Preguntas frecuentes - Gestión de proyectos / Com i quan puc presentar un projecte al Segell de Qualitat?
.

Com i quan puc presentar un projecte al Segell de Qualitat?

15 
gen. 
2010  |  

Sello3

Es pot sol·licitar un Segell de Qualitat en qualsevol moment de l’any. Cal tenir en compte que no només s’avalua la idea del projecte, sinó també els resultats obtinguts, per la qual cosa és convenient sol·licitar el Segell quan el projecte estigui acabat o en les últimes fases. Si un Segell és denegat, pot tornar a sol·licitar-se.

Els criteris d’avaluació usats pel SNA poden trobar-se aquí.

Per a enviar la sol·licitud de Segell al Servei Nacional de Suport, en la pestanya Els meus projectes del vostre Escriptori apareix una opció per a sol·licitar el Segell de Qualitat de cadascun dels projectes. Des d’aquest enllaç s’accedeix a un formulari de sol·licitud que, una vegada emplenat, arribarà als avaluadors.


sello_calidad

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar