Connecta't amb Our summer meeting point

09 
set. 
2010  |  

Penses que ho has vist ja tot en eTwinning? Sí així ho creus, aquí et presentem un projecte amb idees renovades i sorprenents: el seu títol és Our summer meeting point i, encara que pugui semblar estrany, s'ha dut a terme quan els centres educatius estan de vacances. Com una aventura d'estiu, Maria Sourgiadaki de l'escola Vocational Lyceum of Ierapetra (Grècia) i Aureo Torres, del col·legi Marista Castilla (Espanya), van decidir engegar aquest projecte, al qual s'han unit ni més ni menys altres 59 professors per compartir part del seu temps aprofitant la seva professió comuna.

 

our_summer

Com si es tractés d'alumnes, els professors han col·laborat en el desenvolupament d'un blog carregat d' articles interessants i possibilitats educatives. Com en la gran majoria dels projectes eTwinning, els participants han pogut conèixer-se i saber l'entorn en el qual viuen per a, després, compartir opinions i reflexions sobre diferents aspectes i àmbits educatius: art, música, poesia, innovació, cultura, recursos, metodologia, etc. i desenvolupar idees i conèixer socis per a futurs projectes eTwinning.

Sense oblidar el període estival en el qual es trobaven, també han tingut l'oportunitat de buscar possibles destinacions de vacances, i és que qui pot ser millor assessor turístic que els mateixos autòctons d'aquests 18 llocs europeus.


our_summer_2

Amb la gran quantitat de portals i recursos educatius de què disposem actualment, el producte resultant d'Our summer meeting point n’és un gran aparador, amb l'avantatge d’aprofitar l'opinió i experiència directa de companys de professió. Per als professors embarcats en aquest projecte serà més fàcil transmetre als seus alumnes els avantatges i possibilitats que eTwinning ofereix, a més d'anticipar-se a l'inici del curs escolar en la planificació dels seus nous projectes.

Per eTwinning és un orgull haver estat triats per a dur a terme aquest apassionant viatge per l'educació europea. Visita el seu blog


Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Twitter Contacto Boletín mensual Lo más leído

jTweet

twitter Bird
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 3.0 España

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning
Ministerio de Educación, Cultura y Deporte | Instituto de Tecnologías Educativas | Contactar
C/ Torrelaguna 58. 28027 Madrid - Tlf.: 913 778 377, Fax: 913 680 709. NIPO: 820-10-018-4