Europe on string

14 
jul. 
2014  |  

Europe on string cabecero 2014

“Europe on string” és un projecte Comenius-eTwinning la temàtica del qual gira entorn de l’expressió artística i l’intercanvi d’aspectes socioculturals. Un dels fundadors del projecte és el CEIP Sant Fernando (Aranjuez) que desenvolupa aquest treball en col·laboració amb 8 escoles més d’Educació Primària i Preescolar de Bèlgica, el Regne Unit, França, Turquia, la República Txeca i Finlàndia.

 

 


Un dels objectius fonamentals d’“Europe on string” és la promoció de la llibertat d’expressió, sentiments i valors, així com el respecte cap a altres llengües i cultures d’Europa. Per als docents participants, també constitueix una oportunitat única per conèixer a fons el sistema educatiu de cadascun dels països participants i intercanviar idees i impressions.

El projecte centra el seu treball fonamentalment en el teatre de titelles com a excusa i font de coneixement per donar a conèixer aspectes culturals, història, tradicions i folklore de cada país. L’alumne participa activament de la posada en escena, des dels diàlegs, històries i decorats fins als personatges, uns divertits titelles fets pels mateixos alumnes que a través d’històries, cançons i viatges imaginaris van descobrint les singularitats de cada país a la resta dels socis.

construyendo marionetas Europe on string


Els alumnes aprenen a treballar en equip, prenen consciència de la importància de la comunicació visual i de l’ús de la llengua estrangera i, sobretot, aprenen a desenvolupar-se en l’ús d’eines de comunicació (correus, xat, videoconferència, participació en blogs, etc.) i audiovisuals (creació de logos i presentacions, àlbums de fotos, pel·lícules, titelles de dibuixos animats, etc.).

Felicitem professors i alumnes per la seva participació activa en un projecte que estimula la imaginació i la llibertat d’expressió artística, que contribueix al desenvolupament de competències lingüístiques en un context d’aprenentatge lúdic i significatiu, i el sentiment d’una identitat europea comuna.

Europe on string representación 2014

 Enllaç al TwinSpace del projecte


 

Fuente de las imágenes: TwinSpace.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar