Art connects us

30 
maig 
2014  |  

logo art connects artArt connects us es un proyecto inspirado en pintores europeos representativos de cada país participante en el proyecto (España, Francia, Reino Unido, Polonia, Turquía y Eslovaquia).

 

 

 

 

Art connects us és un projecte inspirat en pintors europeus representatius de cada país participant en el projecte (Espanya, França, el Regne Unit, Polònia, Turquia i Eslovàquia).

Els socis proposen un pintor destacat que serà objecte d’estudi i de treball.

El projecte compta amb aspectes innovadors atès que es pren com a punt de partida l’obra pictòrica per desenvolupar activitats en altres camps artístics com la creació de balls, cançons, històries imaginàries, receptes de cuina, treballs manuals… sense limitar l’aprenentatge a la realització de pintures.

En general, es duu a terme un treball multidisciplinari (Educació Artística, Llengües Estrangeres, Llengua i Literatura, Coneixement del Mitjà) que permet a l’alumnat participant d’entre 6 i 13 anys partir d’un àrea per ampliar l’aprenentatge en moltes altres.

Destaquem l’excel·lent coordinació i col·laboració entre els docents participants al llarg de tot el projecte, propiciada, sens dubte per una bona planificació inicial (objectius, organització d’activitats i resultats previstos) que es recull en un dels apartats del projecte. També subratllem la bona organització del TwinSpace en el qual queden clarament reflectides les aportacions de cada país i les reaccions a aquest dels diferents socis. 

Les eines 2.0 utilitzades en el desenvolupament del projecte han estat les adequades per mostrar i compartir el treball, fonamentalment visual, amb la resta dels socis: Voki, Picture Trail, SlideShare, YouTube, ProShow Web i Animoto.

Felicitem els docents participants per haver afavorit un desenvolupament de projecte obert i imaginatiu que permet als alumnes poder expressar-se a través de diferents manifestacions artístiques i que els permet enriquir-se a nivell personal coneixent altres cultures, gent i costums.

Font de les imatges: TwinSpace del projecte.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar