Inici / Premis eTwinning 2010 / LED – Learning and Teaching Furniture Design in Europe, una moderna col·lecció de mobles
.

LED – Learning and Teaching Furniture Design in Europe, una moderna col·lecció de mobles

03 
març 
2010  |  


Títol: LED – Learning and Teaching Furniture Design in Europe

Etapa educativa: formació professional

Assignatura: Economia, Informàtica TIC, Llengua Estrangera, Art, Disseny i Tecnologia, Estudis Europeus.

El projecte LED: Learning and Teaching Furniture Design in Europe (Aprendre i ensenyar disseny de mobiliari a Europa)  forma part d'una associació escolar Comenius entre les escoles Marcel-Breuer-Schule Berlin (Alemanya), Stredná odborná škola drevárska (Eslovàquia), Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskola és Szakiskola (Hongria) i un col·laborador especial de Turquia.

Els alumnes han treballat seguint una línia del temps comuna, el punt de partida de la qual ha sigut un recorregut per la història del disseny del moble als països participants. L'anàlisi i l'aplicació de la màxima “la forma segueix la funció i aquesta requereix una estructura”, la presentació dels seus esbossos ha comportat una rica, colorista  i moderna col·lecció de treballs: mobles ergonòmics i decoratius, quadres, escultures, relleus, pintures,  etc.

 


led_1

Aquest agermanament ha enriquit els treballs amb ingredients molt saborosos: treball en col·laboració, comunicació fluïda entre els socis, programa social mixt, visites i gaudi in situ de dissenys característics de les  regions participants, en els quals han pogut captar, analitzar  i  comparar els elements propis de cadascuna per a una comprensió europea del disseny i la cultura.

 

led_5

Les tecnologies de la informació i la comunicació han estat eines d’emmagatzematge d'informació, de comunicació (skype, correu electrònic, videocartes), d'aprenentatge en entorns virtuals,  d'avaluació i publicació.

 

led_3

La divulgació del projecte en la premsa alemanya, eslovaca i turca ha afavorit la concessió de diversos premis i reconeixements entre els quals hi ha els Segells de Qualitat d'Alemanya, Eslovàquia, el Segell Europeu de Qualitat i, finalment, el Premi Europeu eTwinning 2010 en la categoria d'edat de 16 a 19 anys.

Després de veure’l, tindràs moltes més idees per als teus futurs projectes.

Enllaços:

TwinSpace

 


Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar