Inici / Idees / recomanacions / Nous grups a eTwinning Live
.

Nous grups a eTwinning Live

13 
oct. 
2015  |  
 

 

grupo freepik imageDesprés del llançament d’eTwinning Live, s’han reorganitzat i remodelat els grups eTwinning, concebuts per debatre temes específics entre docents en un entorn privat de la plataforma.

 

 

 

 

 

 

Aquests entorns permeten als seus participants conversar, compartir exemples, debatre mètodes pedagògics i rebre suport per al seu desenvolupament professional docent.

Els nous grups estan moderats per usuaris d’eTwinning que van fer el curs de moderadors d’eTwinning. En cada grup es preparen activitats i tasques per realitzar i debatre. Els temes van des de l’ensenyament d’idiomes o l’esperit emprenedor en l’educació fins a les ciències, tecnologia, enginyeria o les matemàtiques. Us animem a navegar per tots ells i seleccionar aquells en què us agradaria participar.

Com m’apunto a un grup eTwinning?

Apuntar-se és molt senzill, n’hi ha prou a entrar al teu escriptori i anar a la secció ‘Grups’ i accedir-hi des d’allí, tal com et mostrem en la imatge següent.

eTwinningLive grupos acceso

 

Grups populars que s’han traslladat a eTwinning Live

Bringing eSafety into eTwinning projects
Modera: Aneta Wilk

Els objectius generals del grup són proporcionar, d’una banda, als docents orientació pel que fa a seguretat a la xarxa que els permeti desenvolupar materials didàctics en línia i, de l’altra, conscienciar els alumnes sobre l’ús responsable dels mitjans digitals, especialment en el context dels projectes eTwinning.

Creative Classroom
Modera: Irene Pateraki

Una comunitat de docents amb més de set anys des de la seva creació on es comparteixen  experiències i idees i es participa en activitats creatives i sessions tipus webinars.

English as a Second Language
Modera: Jan Christer Sannes

Grup d’interès per a qualsevol docent d’eTwinning que ensenyi anglès com a llengua estrangera. Un lloc en el qual trobar inspiració i cooperació.

Entrepreneurship in education
Modera: Kornelia Lohynova

Aquest grup és sobre l’esperit emprenedor en l’educació. Es treballen les competències clau del sentit de la iniciativa i esperit d’empresa i es treballa per integrar aquests continguts en les matèries educatives de tots els nivells.

Game-based classroom
Modera: Glykeria Gkouvatsou

Aquest grup pretén aprofitar l’interès comú que desperten els jocs en la joventut i integrar aquestes dinàmiques lúdiques, la cooperació i el pensament crític en els processos d’ensenyament/aprenentatge.

Inclusive education
Modera: Marijana Smolčec

Un grup per a qualsevol docent que vulgui millorar les seves habilitats pedagògiques i competències de cara a l’ensenyament d’alumnes amb necessitats educatives especials. Un grup de suport en el qual comparteix experiència docent, materials i activitats orientades a la inclusió educativa.

Non-formal education
Modera: Violeta Hortensia Solomon

Un grup docent per descobrir i proposar estratègies i pedagogies interactives i lúdiques que facin de l’aprenentatge un procés significatiu i amè, un procés que té a veure molt més amb el fet de conèixer-se un mateix i el món que ens envolta.

On s'amuse en classe FLE
Modera: Lydia Huskens

Busques activitats divertides per donar vida a les teves classes de francès? Busques idees noves per animar els teus estudiants a aprendre la llengua de Molière? Et preguntes com s’ensenya francès en altres països europeus? Si és així, troba inspiració en aquest grup per a docents que imparteixin francès.

STEM
Modera: Rafael Montero

Un grup per a docents de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (CTIM) de tots els nivells. Aquest grup constitueix un punt de trobada on compartir i aprendre sobre àmbits d’allò més variats, com nanotecnologia, TIC, astronomia, aprenentatge basat en la investigació, intel·ligències múltiples, foment de les vocacions científiques, cooperació, fires de ciències...

Sustainability Education Network Service eTwinning (SENSE)
Modera: Agustín Bastida Rodríguez

Educa en verd! Conservem un planeta del qual puguin gaudir generacions futures. Petjada de carboni, efecte hivernacle, canvi climàtic, reciclatge, energia, aigua... són només alguns dels aspectes més comuns que es tracten quan parlem del medi ambient, però l’educació per a la sostenibilitat va més enllà. Que no t’ho hagin d’explicar! Vine a comprovar de primera mà el que és. You know it makes SENSE!

 

Agustín Bastida Rodríguez, coordinador del grup SENSE, ens explica més coses sobre la tasca que desenvolupen en aquest grup en el document següent:

Com deus haver pogut llegir en aquest article, l’oferta de grups és nombrosa i variada. Anima’t i participa en els nous grups!

 

Font de les imatges: eTwinning Live i imatge dissenyada per Freepik.es

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar