Perles

Planificació d’un projecte eTwinning amb Google Docs

17
abr.
2015
 

 

perla jenas 2015 googledocsLa planificació d’un projecte eTwinning és un dels aspectes bàsics en les primeres etapes de treball amb el soci i determina en bona part l’èxit en la coordinació i resultats del projecte. Juan F. Peñas Viso, ambaixador eTwinning i docent de Primària al CPEIP Sant Babil (Navarra), ens explica com abordar aquesta fase de projecte fent servir Google Docs.

 

 

 

Story Between Pictures

30
set.
2014
 

 

story between pictures headerStory Between Pictures és un projecte eTwinning adreçat a alumnat de Primària de 9 a 11 anys en què participen centres escolars d’Espanya, el Regne Unit, Ucraïna i Turquia.

 

 

 

 

 

 

 

   

Mitos de ayer y hoy

12
maig
2014

mitosdeayeryhoycabeceroMitos de ayer y hoy és un projecte que tracta el tema dels mites des de la perspectiva investigadora danàlisi i interpretació.

 

 

 

 

 

 

   

'Personalitzant' eTwinning

07
abr.
2014
 

 

personalizando eTwinningCom a Servei Nacional de Suport realitzem seguiment dels diferents projectes i sovint ens topem amb enginyoses propostes com les que avui us descrivim en aquest article. Per què no crear carnets personalitzats dels alumnes que els identifiquin com a membres actius d’un projecte eTwinning? Augmentaria això la seva motivació pel projecte? Vegem el que ens expliquen diversos professors que han implementat aquesta iniciativa en els seus projectes.

   

Un mar de cultures: projecte eTwinning de plurilingüisme a Educació Infantil

30
set.
2013
 

 

header a sea of cultures 2013Us presentem el projecte eTwinning Un mar de cultures, desenvolupat per un grup de treball del CEIP Les Arenes (València). María José García Ruano, una de les mestres participants, ens explica la importància d'aquesta mena de projectes al centre escolar "per a l'acostament dels alumnes a altres cultures" i per complementar el treball d'aula, especialment tenint en compte la implantació de l'anglès a edats primerenques.

 

 

   

Pàgina 1 de 6

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar