Inici / Idees / Eines TIC / Enginy i talent eTwinning: Presentacions amb Emaze
.

Enginy i talent eTwinning: Presentacions amb Emaze

02 
febr. 
2015  |  
 

 

ideasEmaze, una senzilla aplicació per realitzar impactants presentacions

Ángel Luis Gallego, ambaixador eTwinning a Extremadura i docent de Llatí a l’IES Vegas Bajas de Montijo (Badajoz) ens mostra Emaze, una interessant eina per crear presentacions en línia.

 

 

 

Per a un dels cursos de formació que impartim a la nostra comunitat autònoma vaig voler utilitzar un programa diferent de Prezi però que tingués la mateixa força visual. I vaig triar Emaze.

emaze 1 2015

Emaze és una eina web 2.0 que serveix per crear presentacions en línia. El seu punt fort rau en la seva senzillesa de maneig i en l’espectacularitat de les seves plantilles predissenyades. Pot visualitzar-se i editar-se en qualsevol dispositiu (ordinador, tauleta, smartphone). Fins i tot inclou una eina de traducció. En la seva opció gratuïta ens permet disposar de 200 MB d’emmagatzematge per a tots els nostres projectes, però també podem sol·licitar un compte amb finalitats educatives. El resultat del teu treball es pot incrustar directament en una pàgina web o a les xarxes socials.

emaze2 2014

Un cop registrats, accedim al nostre escriptori. Hi trobem tres pestanyes:

  • MY, on pots veure les teves presentacions i crear-ne una de nova.

  • SHARE, on trobaràs les presentacions que has compartit.

  • EXPLORE, des d’on accedeixes a altres presentacions públiques desades a la Biblioteca del programa.

 emaze3 2015

Emaze et permet pujar una presentació .pptx o crear-ne una de nova amb el mateix programa. Si preferim aquesta última opció, hem de fer clic a + i triar una plantilla de les prop de 40 que l’aplicació ofereix. Algunes d’aquestes són en 3D; d’altres ofereixen 3 o 4 temes diferents.

emaze4 2015

Una vegada escollida la plantilla, Emaze ens porta a la taula de treball, amb una barra d’eines molt intuïtiva que permet triar diferents formats de text, incloure-hi imatges, incrustar-hi qualsevol tipus d’objecte i afegir-hi formes i gràfics.  

emaze5 2015

Fixeu-vos en la varietat de materials que permet incrustar: àudios, vídeos, mapes, animacions, etc.

emaze6 2015

Quan fem clic a sobre d’un text ens apareix una barra d’eines pròpia amb opcions tan cridaneres com Fx o 3D.

emaze7 2015

A la part esquerra es mostren les diverses diapositives que vas creant. Si vols afegir-ne una clica sobre el botó “+ Slide”. També pots crear seccions dins de la teva presentació. D’altra banda, en posar el ratolí sobre cadascuna de les diapositives trobes les opcions d’esborrar, duplicar i configuració.

emaze8 2015

No t’oblidis d’anar desant el teu treball cada cert temps, i observa com et va quedant. Per fer-ho utilitza els botons situats a la part superior dreta.

emaze9 2015

Des del botó de Play (o des de l’escriptori principal) accedeixes a les funcions de compartir, traducció, impressió, descàrrega (només amb la versió de pagament) i duplicar.

emaze10 2015

El programa et permet compartir la teva presentació directament a les xarxes socials, i et facilita el codi embed perquè l’incrustis en el teu projecte eTwinning. Aquí, a la part inferior, és on la presentació et permet que sigui col·laborativa, afegint-hi el correu electrònic. Lamentablement, ara com ara és una opció de pagament.

emaze11 2015

Com veieu, Emaze és una eina molt senzilla i impactant que podem utilitzar en els nostres projectes eTwinning. Hi podem realitzar nombroses activitats, com ara creació de vocabularis, un periple viatger, explicar obres d’art, analitzar o traduir textos i utilitzar-la com a base per a una discussió en un fòrum, mostrar imatges de l’entorn o històriques, etc.

Important sobre l’ús d’Emaze:

Tant la descàrrega com la col·laboració en una mateixa presentació es fa a través de subscripció de pagament, encara que amb preus reduïts en el cas de professors.

 

 

Font imatges: Captures de pantalla de l’eina Emaze.

 


Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar