Inici / Idees / Eines TIC / Xtranormal, si pots escriure pots fer pel·lícules
.

Xtranormal, si pots escriure pots fer pel·lícules

02 
des. 
2010  |  

logo_xtranormalXtranormal és una eina gratuïta per a crear i compartir animacions 3D, és un entorn senzill i molt atractiu per a crear petites històries a partir de text. El seu lema és “Si pots escriure, pots fer pel·lícules.” Una vegada escrit el diàleg de l'escena pots fer que la càmera s'acosti a l'actor principal, fer que somrigui o que entri en conversa amb un altre personatge i acostar la càmera per copsar el moment.

En el projecte European Cities: Past and Present, els estudiants de l'IES Parque Lisboa i la seva professora, María Jesús Campos, han utilitzat Xtranormal per a explicar als seus companys búlgars d'una manera divertida alguns dels llocs típics de Madrid. Xtranormal, a més de ser una eina molt atractiva permet que els alumnes practiquin l’expressió escrita en una llengua estrangera i la comprensió oral, ja que, una vegada feta la pel·lícula, poden escoltar els textos escrits en boca dels seus personatges.

perla_xtranormal

A més de fomentar la creativitat, una pel·lícula implica diferents treballs: plantejament de la història, escriptura del guió, storyboard... etc., que es poden dur a terme col·laborativament entre diversos estudiants, per la qual cosa resulta molt motivadora.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar