Inici / Idees / Eines TIC / Activitats de col·laboració amb Voicethread
.

Activitats de col·laboració amb Voicethread

06 
maig 
2010  |  

Voicethread és una eina per a elaborar presentacions en les quals poden combinar-se imatges, documents i vídeos. La possibilitat d’afegir comentaris a les diferents pàgines de la presentació en format de text, àudio o vídeo, la converteixen en una excel·lent aplicació per al desenvolupament de treballs col·laboratius.

voicethread

En el projecte Let’s give Breath to Earth!, dut a terme per quatre centres de Polònia, Grècia i Regne Unit, podem veure’n un exemple de la funcionalitat. En aquest cas Voicethread ha permès que nens d'entre 5 i 7 anys no només creessin una història conjunta a través d’il·lustracions, sinó que, a més, ells mateixos compartissin amb els seus companys el que cadascuna de les vinyetes els suggeria, en les seves diferents llengües maternes. Un treball preciós, sens dubte.

A més, Voicethread suporta arxius PDF, de Microsoft Word, Excel i PowerPoint i pot fins i tot importar imatges de Flickr i Facebook.

Per a saber més sobre Voicethread pots visitar-ne el web oficial i el tutorial següent.

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Contacto Boletín mensual Lo más leído
TwitterFacebooke-mail Pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Twitter o per correu electrònic.

boletin_noticias_49x49

Vols rebre informació sobre campanyes, cursos, projectes? Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs en el teu correu electrònic totes les novetats

Servicio Nacional de Apoyo eTwinning | Proyectos de Colaboración Escolar en Europa
Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado | Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
C/ Torrelaguna 58. 1ª planta, despacho 141. 28027 - Madrid
Tel: 913778377 | Contactar